logo

webplan programma

create your website from feeling ✨🌱💻

Breng jouw website in de wereld
via superleuke creatieve & intuïtieve oefeningen!

Eerst alles duidelijk op papier uitwerken
alles helemaal helder maken in je hoofd
wat wil je precies neerzetten, waar sta jij voor?

Vanuit het gevoel - creatief & artistiek creëeren
en deze creaties als gidsen, als plan gebruiken om je website te maken.

Tell me and I forget.

Teach me and I remember.
Involve me and I learn.

Benjamin Franklin

trust the process

We gaan samen aan de slag om jouw website in co-creatie in de wereld te brengen! Ik begeleid enkel het proces, ik kan de uitkomst niet garanderen. Het gewenste resultaat hangt helemaal van jou af! Sommige onderneemsters zijn klaar een week na het einde van een webplan traject, anderen hebben nog 6 maanden nodig om te finaliseren, het is jouw pad, jouw tempo en dat kies je hélemaal zelf. Maar ik ben er graag om je te steunen every step of the way!

Mijn intentie voor al mijn werkgroepen is steeds om een enorm fijne, warme, intieme, knusse space te creëren. Ik voorzie tijd en ruimte om jezelf te uiten en te ontdekken op een speelse manier. Ik begeleid enkel het proces.
Ik ben graag jouw inspiratiebron & uitdager om de zaken anders te bekijken. Ik put hiervoor uit mijn eigen ervaring als zowel computer ingenieur als intuitief soulsearcher & my infinite quest for knowledge. ✨

cover image

1

Kennismaking

Ik voorzie altijd een gratis kennismaking, in het écht (irl) - bij mij in de praktijk, of in 1 van mijn regular koffie bars (regio Brugge/Gent). Max. 30 minuten even praten en elkaar leren kennen. Meestal geef ik je al wat tips, en kan ik zien of wat ik aanbiedt jou ook écht kan helpen. Want misschien zoek je iets anders, of meer ondersteuning, dan verwijs ik je graag door naar wat je nodig hebt.

cover image

2

Intake

Optioneel doen we een persoonlijke intake waarin ik jou leer kennen, en hoe je je business in de wereld wil brengen. Een intake is een coachingsgesprek, waarin we jouw unieke sterktes verkennen, je Sacred Why, je waarden, je Hero's Journey & jouw favoriete klanten. Ik werk met al mijn tools om jou helemaal zichtbaar te maken.

cover image

3

Inner Mapping & webplan

Inner Mapping van jouw Unieke Zelf - dit is een mooi creatief model voor de cyclus van een groeiproces. Een verkenning van jouw bedrijf, jouw verhaal & jouw passie adhv journaling en uitwisseling - connectie. Daarna ga je aan de slag met creatieve & intuïtieve technieken om een beeld, een gevoel te scheppen van hoe je website eruit gaat zien. Dit vormt de rode draad tijdens de creatie en is uitermate belangrijk!

We maken een duidelijke mind map - een webplan van hoe we onze website vorm gaan geven. Door onze voorbereidingen kunnen we dit gefocust en efficiënt aanpakken. De eerste stappen zetten we samen, ik deblokkeer waar nodig, en dan kan je thuis verder werken op je eigen tempo.

cover image

4

Closing sessie

Ik help je met technische zaken zoals domein setup & doe een final check op je website, en beantwoord je mogelijke vragen. Daarna ben je helemaal klaar om online te gaan!

Time to celebrate!

Momenteel op de agenda

Volgende workshops staan op de agenda om in 2024 door te gaan.

Envision your website met #webplan

donderdag 4 juli in regio Brugge

We gaan in 1 dag onze website inhoud helemaal helder maken! Heb je ook moeite om je creatieve of meerdere projecten helemaal mooi op je website gepresenteerd te krijgen? Voelt je website niet helemaal goed aan?

Redesign your website met #webplan

vrijdag 23 augustus in regio Brugge

Is jouw website ook complete chaos geworden? Heb je weinig gevoel meer met je website, is het wat 'teveel' en toch 'te weinig' geworden :) Vind je het moeilijk alles helder & georganiseerd te weergeven?

Laten we ons herorganiseren! We gaan in 1 dag onze website inhoud helemaal helder maken. Structuur brengen in de chaos - een duidelijke website opbouw voor een heldere website.

Lies

Telkens ik op mijn homepage terecht kom, verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht. Ik word elke keer weer blij van het resultaat dat we samen hebben neergezet. Lynne heeft me geholpen om een website te creëren die helemaal weerspiegelt wie ik ben, en waar ik voor sta. Een website die afgestemd is op mij en mijn bedrijf. Bedankt Lynne!

Lies

webplan groep herfst 2019

Lies
Katrien

Heb ik jou al eens deftig gezegd hoe blij ik ben met deze manier van een website creëren? Het proces heeft mij heel veel gebracht, dus dat was al top. Maar dat ik nu zo goed als alle tools heb om mijn website zelf verder te creëren en te laten groeien, vind ik bijna onbetaalbaar. Echt waar, Lynntje... you rock!! Een gat in de markt wat jij doet!!

Katrien

webplan werkgroep maart 2024

Katrien
Ulla

Dank je wel Lynne voor het mooie proces van co-creëren en jouw geduld met mij (ik heb namelijk een beetje computer-angst 😉)! Maar het is me gelukt! Met een 🤗 gevoel stel ik mijn website voor…

Ulla

webplan werkgroep maart 2024

Ulla
Anneke

Dit traject was zeer leerzaam. Zeker niet alleen de vaardigheid om een website te maken maar vooral de weg er naar toe. Je aanpak Lynne, was uniek in zijn soort, een mooie combinatie van al je talenten.. Super bedankt. Leuk jullie allemaal te hebben ontmoet. ❤️

Anneke

webplan werkgroep maart 2024

Anneke
webplan