logo

Empowered & intuïtief coachen

Hoe gebruik je je intuïtie en wat jij ziet en voelt?
Op welke manier kan je een supertoffe tool als kaarten inzetten?
Het is essentieel om in die speelsheid te blijven met je klanten, die linker hersenhelft, creativiteit aangewakkerd, en even voorbij al onze vastgeroeste denkpatronen - want dáár ligt net de kracht van werken met een tool als kaarten.

Dus de basis vraag is altijd: hoe zorg je dat boodschappen intrinsiek & empowerend werken voor je klant?

Momenteel staat deze workshop niet op de planning.
Je kan deze wel nog online terugvinden.

Luister

naar het fluisteren
van je lichaam

zodat het niet hoeft te schreeuwen

Learn more in my online courses

Dit zijn cursussen die ik al eerder in workshop vorm heb aangeboden. Ik geef deze af en toe nog live, contacteer me als je me als trainer wil inhuren om deze op locatie te komen geven!

Intuïtief Kaartlezen

Hoe kan je dieper ingaan op de betekenis van kaarten, en dit op een speelse manier?

Tijdens deze cursus toon ik jou hoe je dieper kan ingaan op de betekenis van kaarten, op een speelse en leuke manier. Ik begeleid je tijdens een kaartlezing zodat je zelf het verschil kan voelen om op een andere manier naar de kaarten te kijken.

Empowered coachen met kaarten

Hoe kan je als coach je klant empowered met kaarten helpen?

We gaan even ingaan op welke manier je een supertoffe tool als kaarten inzet, en op welke manier je je intuïtie en wat jij ziet in de kaarten kan overbrengen op klanten, zodat dit intrinsiek & empowerend werkt voor de klant.

Nog eens hartelijk bedankt voor de inspirerende workshop! Ik ben eens door mijn fotorol gegaan en heb intussen mijn eigen fotokaarten laten drukken. Helemaal geïnspireerd om ermee aan de slag te gaan. Vorige week nog een traject afgesloten met je kaartlegging en heel mijn familie heeft het ook al mogen ervaren ☺️ Bedankt!

Soetkin

Workshop Empowered Coachen met Kaarten 2024

Soetkin
cards in workshop