MoonRebelLogo M8NREBEL
LynneLogo M8NREBEL
Sessie aanvraag
Op zoek naar onze cursussen? School of Rebels
Website/Course creation from feeling? Inside Out Consulting

Sacred Space & Feng Shui

Living in your Sanctuary

Het juiste gevoel hebben in jouw ruimte is één van de allerbelangrijkste dingen voor mij. Als space empath (iemand die héél gevoelig is aan de harmonie in de ruimte, en ook erg makkelijk zaken overneemt uit de ruimte, en hier ziek van wordt), is het dus geen overbodige luxe om mijn Sacred Space te hebben.

Via invoelen & intuïtie kan je meer contact maken met je huis, zodat dit écht jouw veilige thuishaven, jouw sanctuary, mag zijn. Ik werk dan ook graag met Feng Shui om meer inzicht in je groeiproces te krijgen, het is immers ZO duidelijk in je huis. Verder kan het je ondersteunen door bewust bepaalde plekken wel/niet op te zoeken om je uit je comfort zone te halen. Jouw support systeem & jouw plek innemen - dat is voor mij systemisch werk. Jouw plek innemen in jouw familiesysteem, in de wereld, dat doe je allereerst in jouw huis, in jouw gezin. Het is uitermate belangrijk om jouw juiste unieke plek in te nemen. Zo krijg je voldoende energie toegestroomt naar je toe & van je weg. Een goeie balans.

Specialisaties: kantoorruimtes & home offices

Your Sacred Space

is where you find yourself
over and over again
Joseph Campbell
Lovely Image

Work with me

Business Sanctuary Consult

Speciaal voor onderneemsters, coaches & thuiswerkers. Deze intuïtieve reading, met voorafgaande analyses, helpt jou in je kracht te staan in je werkplek - zodat je optimaal klanten kan aantrekken én ondersteunen. Hier werken we gericht met een vraag of probleem.

Ook ideaal voor thuiswerkers om huis + office combi te checken (incl. enkel voor jou). Exclusief verplaatsingskosten (€0,37/km vanuit Ruddervoorde).

Voorafgaande analyse (Feng Shui, BaZi, numerologie, Human Design, Tarot), 90"-120" ter plekke bij jou, invoelen & informatie doorgeven, rode-draad verslag achteraf per email

€333 excl. btw

Sessie aanvragen
Gwen

Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met mijn woning en de grond waar ik op woon als vandaag! Het consult van Lynne toonde me hoezeer ik één ben met mijn huis. En het is zo mooi om zien dat ik echt wel de juiste plek heb gekozen om mijn levensmissie neer te zetten. Dankjewel voor alle wijsheid en inzichten, Lynne!

Gwen
Gwen

house reading sep 2019

Eva

Merci Lynne! Ik ga ermee aan de slag. Ik stond versteld van impact herschuiven van mijn coachingsstoel. Wij vonden het ook super jou te ontvangen! Zalig om met gelijkgestemden aan tafel te zitten en fijne energie. Benieuwd wat nog komen gaat!

Eva
Eva

house reading nov 2019

Sofie

Wat ik bijzonder fijn vind aan de houding van Lynne is haar voelbare liefde voor huizen. Lynne oordeelt niet en dat zorgt voor een veilige en warme sfeer. Ze is praktisch ingesteld en stelt dus geen veranderingen voor op basis van de feng shui richtlijnen, die eigenlijk onmogelijk of onlogisch zijn. Ze werkt met wat er is en wat haalbaar is. Zelf ben ik ook opgeleid in feng shui en ik vond deze aanpak verfrissend. Uiteindelijk beslissen de bewoners zelf wat goed voelt. Het consult bracht me vooral bij dat mijn werkruimte weerspiegelt waar mijn prioriteiten liggen. Als ik dit wil veranderen, dan moeten enkele dingen in mijn ruimte ook van plaats veranderen. Dit levert wat interne weerstand op, maar ik voel dat het juist is. Benieuwd wat deze verandering zal brengen…

Sofie
Sofie

house reading dec 2019

Marielle

Spannend en onbekend, een gevoel die ik tot op zekere hoogte ergens wel leuk vind, werd meteen in de watten gelegd. Een schot in de roos die Bazi, anders dan de feng shui, vertrekt dit vanuit mijn energie als persoon gericht. Wie ik ben, waar ik voor sta, elementen en kleuren die op mijn lijf geschreven zijn, maar zelf niet meteen zou opkomen, of twijfels over hebben. Perfect! Het plaatje klopt, het is relax werken en genieten van het effect het telkens weer heeft op mijn cliënten. Dankje Lynne voor je werk, inzicht en durf om de dingen ‘anders’ aan te pakken. De map herbekijk ik nog regelmatig en haal er nog steeds nieuwe bruikbare info uit.

Marielle
Marielle

feng shui & bazi reading 2018

Kristel

Het meest bijgebleven is dat we uiteindelijk in de praktijk weinig verandering konden brengen en bleven hangen in de living, wat ik niet verwacht had. Ik was er weinig omdat ik me daar niet goed voelde. Maar het liet me niet los wat je gezegd had van beneden. Ik begon de dagen erna te puzzelen in gedachten en beetje bij beetje kreeg het vorm en een plaats. Het weekend daaropvolgend heb ik mijn kinderen ingeschakeld en zijn we eraan begonnen met het mooie resultaat. Het had dus even tijd nodig om door te werken bij mij. Mijn gevoel beneden is ondertussen veranderd, 's avonds zit ik nu wel in de zetel en vind ik het er gezellig ;-)

Kristel
Kristel

house reading dec 2019

Ingrid

Van alle kamers trok mijn coaching ruimte de meeste aandacht. En Lynne stelde me rake vragen. Een paar uur later ging ik met de meubels schuiven en ècht alles kreeg een nieuwe plek. Zalig. Zonder extra aankopen (behalve de plant) kreeg ik een heel nieuw speelveld. ✨

Ingrid
Ingrid

house reading sep 2019

Sanctuary