MoonRebelLogo M8NREBEL
LynneLogo M8NREBEL
Sessie aanvraag
Op zoek naar onze cursussen? School of Rebels
Website/Course creation from feeling? Inside Out Consulting

Schaduwwerk & tarot

Schaduwwerk gaat over blinde vlekken, diepgewortelde patronen, graven naar je kern & naar het licht brengen, naar boven laten komen. Dit noem ik in mijn praktijk blind spotting. Via tarot & kaarten - de beelden, gevoelens & archetypes kan je op een andere manier naar jouw thema kijken.

Een schaduwwerker werkt met het omarmen en bewust maken van schaduw kanten of blinde vlekken. Een blinde vlek is datgene wat jij niet ziet en ook niet kan zien. Door jouw verleden, door trauma, door just life heb je dit patroon vastgezet, en de overtuiging dat dit the only way is - en meestal ben je hier ook écht helemaal niet bewust van. Zelfs als je er bewust van bent, zie je geen weg eruit, het voelt als een situatie waar je vast inzit, geen opties meer hebt. Wanneer we steeds meer van deze onbewuste patronen beginnen te doorvoelen & loslaten, spreken we van persoonlijke groei. Hoe meer we elke dag puur onszelf zijn, hoe minder we uit balans worden gebracht, hoe meer veerkracht & diep vertrouwen we kunnen ervaren. Toch is het doel niet om “geheeld” te zijn, of is de één meer of minder waard dan de ander omdat die bepaalde patronen niet langer doet. Struggles horen bij het mens-zijn. Er is geen magische pil die alle problemen doet verdwijnen. Persoonlijke groei is dat ook niet, you have to find your own way in this.

Empowerend coachen met kaarten

Als schaduwwerker werk ik vooral met Inner Mapping ° - een model voor groeiproces ontwikkeld door Sofie, Marielle & ik (SMiLe) in 2019. Mijn aandeel hierin is het intuïtief & analytisch werken met Tarot & orakelkaarten. Ik werk niet met toekomst voorspellen (zie quote hieronder). Ik gebruik Tarot om deze onbewuste zaken op een veilige, speelse manier naar boven te brengen. Door deze tool analytisch & intuïtief te gebruiken, kunnen we onze spirituele wijsheid gebruiken als extra input in het maken van beslissingen. De kaarten zeggen ons niet wat er gaat gebeuren, maar helpen ons - door het los associëren, verhalen, en links leggen, om op een andere manier naar ons thema te kijken. Het geeft een andere kijk, die ervoor zorgt dat we nieuwe paden zien, en dat we bewust een keuze kunnen maken over welk pad we nu verder opgaan, empowering voor ons groeiproces: we kiezen zelf onze toekomst. Bewust en rekening houdend met alle parameters (emotioneel, mentaal & spiritueel).

I do not support fortune-telling and I do not believe in future-telling. My approach to tarot is not predictive. It is analytic. The signs and symbols of the cards facilitate retrieval of information from the unconscious and move it to the forefront of the conscious plane of the mind, which can then help us form creative solutions, present a different angle to a problem that we have been looking monotonously at, or offer the breakthrough that allows us to move forward. I call it “tarot analytics”.

Benebell Wen

Auteur 'Holistic Tarot'

Specialisaties: empath, ziekte, talenten, kinderen & relaties, multipotentials, (ziels)ondernemers

Maaike

Ik vond de sessie heel aangenaam. Je stelde me direct op mijn gemakt waardoor ik me kon openstellen. Ik vond de kaarten ook super mooi en vond het leuk om zelf een invulling aan de kaart te geven, met jouw aanvulling er dan bij. Ik heb nog veel aan de sessie terug gedacht, vooral naar wat die laatste kaart zou betekenen. Ook denk ik regelmatig, 'ik zou het graag eens opnieuw doen', eens kijken wat de kaarten mij nu gaan vertellen.

Maaike
Maaike

tarot coaching 2021

Saskia

Mijn tarotsessie bij Lynne was spot-on en tegelijk met de neus op de feiten – net zoals ik het graag heb. Duidelijkheid, richting, verdieping in mijn thema’s waren zaken die geduid en besproken werden. Het fijne ervan is dat Lynne het interpreteren en begrijpen bij mij liet, zodat ze geen woorden in mijn mond kon leggen. De aanvulling die ze vanuit haar brede Tarotkennis deed, maakte voor mij heel duidelijk wat mijn werkpunten, beslissingen en to do’s waren. Ook al is dit geen “voorspellende” kaartlegging, de info en wijsheid die je na zo’n sessie meeneemt is zoveel rijker dat je zin krijgt om aan de slag te gaan.

Saskia
Saskia

tarot coaching okt 2019

Anoniem

Ik vond onze sessie samen enorm fijn en was helemaal rustig. Ik merkte enorm veel warmte van je handen, en kon ook écht voelen hoeveel spanning er opgeslagen ligt in mijn lichaam. Terwijl ik daar anders eigenlijk bijna nooit bij stil sta. Na de sessie voelde ik me zo goed, fijn!

Anoniem
Anoniem

Feel Better Traject 2017

An

De coaching neemt een diepere wending dan ik dacht. Lynne stapt niet gewoon de platgetreden paden af. Je krijgt advies om je verhaal van binnen uit te vertellen, en feedback over blinde vlekken waar je echt iets mee kan. Het geheel vloeit intuïtief in elkaar. Ik heb genoten van de tocht!

An
An

webplan groep mei 2020

Leen

Lynne durft spiegel zijn en benoemt wat ze ziet, dit hielp mij om mijn blinde vlek te zien en woorden te geven aan hetgeen ik zelf niet zie/gezegd krijg.

Leen
Leen

webplan werkgroep mei 2020

Helleh Raqs

Dank je wel voor de inspirerende aanpak, de eye-openers, om een pad te tonen in een zee van mogelijkheden.

Helleh Raqs
Helleh Raqs

webplan werkgroep mei 2020

Shadow & divine

Work with me

Shadowwork tarotsessie

Een kaartlegging met tarot en/of orakelkaarten, met diepgaande inzichten in je huidig groeiproces. Ik werk altijd op een empowering manier, we verkennen samen waar je nu staat & gaan samen voelen welke richtingen je kan uitgaan.

Liefdevol, zacht & veilig - sessie 60"-90" (online/@Ruddervoorde) - inzichten & acties om terug beweging in jouw thema en groeiproces te brengen

€ 99 excl. btw

Sessie aanvragen

Study online

Lovely Image

Intuïtief kaartlezen

Tijdens deze cursus toon ik jou, hoe je dieper kan ingaan op de betekenis van kaarten, en dit op een speelse, leuke manier.

School of Rebels
Lovely Image

Blind Spotting

Ik neem je mee in mijn favoriete legging zodat je kan gaan voelen wat de kracht & verdieping is van het werken met een legging.

Lovely Image

Empowerend Coachen met Kaarten

Intuïtief & empowerend kaarten gebruiken tijdens je coaching